FraktpolicyNär kan jag förvänta mig att få min leverans?

Alla beställningar skickas från vårt lager inom 7 arbetsdagar från beställningstillfället. Leveransen kommer mellan 10 och 20 arbetsdagar efter avsändningsdatumet, beroende på transportör och platstillgänglighet. Vi ber om ursäkt för att det kan uppstå förseningar i leveransen om leveransen kräver tullklarering eller inspektion, eller om leveransen försenas av transportören.

Hur kan jag spåra min beställning?

Du får ett spårningsnummer i e-postmeddelandet med leveransbekräftelsen. Du kan använda numret och spåra din beställning på www.17track.net.

Vilka är era fraktkostnader?

Vi har en fast fraktkostnad på $5,99/$8,99USD/gratis frakt till alla destinationer i hela världen.

Vilka länder skickar ni till?

Vi levererar för närvarande till hela världen. Men om ditt land inte stöds av vår logistik kommer vi att informera dig omedelbart och göra nödvändiga ändringar i din beställning. Om du vill veta mer om våra destinationsländer kan du kontakta oss på service@blissllife.com. Hur kan jag ändra min leveransadress?

Det är endast möjligt att ändra din adress fram till kl. 23.00 (PDT, -7 GMT) den dag du lägger din beställning. Du kan kontakta oss via service@blissllife.com för att begära sådana ändringar.

Kan jag leverera till en annan adress än faktureringsadressen på mitt kort?

Ja, det är möjligt.

Hur kommer min beställning att skickas?

Beställningar skickas på vanliga arbetsdagar, utom helgdagar. Beställningar som görs på lördag eller söndag skickas påföljande måndag.