Palveluehdot

KATSAUS
Tätä verkkosivustoa ylläpitää Peak Spirit. Koko sivustolla termit "me", "meitä" ja "meidän" viittaavat Peak Spirit Giin. Peak Spirit tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut, sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Vierailemalla verkkosivustollamme ja/tai ostamalla meiltä jotain, käytät "palvelua" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ("käyttöehdot", "ehdot"), mukaan lukien kaikki lisäehdot ja -käytännöt, joihin tässä viitataan ja/tai jotka ovat saatavilla hyperlinkin kautta. Näitä Palveluehtoja sovelletaan kaikkiin verkkosivuston käyttäjiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttäjät, jotka ovat selaajia, kauppiaita, asiakkaita, jälleenmyyjiä ja/tai sisällöntuottajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti, ennen kuin käytät verkkosivustoamme tai käytät sitä. Käyttäessäsi tai käyttäessäsi mitä tahansa verkkosivuston osaa hyväksyt näiden käyttöehtojen noudattamisen. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, älä pääse verkkosivustolle tai käytä mitään palveluista. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen rajoittuu nimenomaisesti näihin käyttöehtoihin.

Myös kaikkiin nykyiseen kauppaan lisättäviin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin sovelletaan käyttöehtoja. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollamme. On sinun vastuullasi tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat verkkosivuston käyttöä tai käyttöä muutosten julkaisemisen jälkeen, sitoudut noudattamaan näitä muutoksia.

Myymäläämme isännöi Shopify Inc. Tämä tarjoaa meille verkkokauppa-alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.


KOHTA 1 - VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT
Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet täysi-ikäinen asuinmaassasi tai että olet täysi-ikäinen asuinmaassasi ja että olet antanut meille suostumuksesi alaikäisten huollettaviesi käyttämiseen tätä verkkosivustoa.
Et saa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin, etkä saa käyttää palvelua rikkoen maassasi sovellettavia lakeja (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tekijänoikeuslait).
Et saa välittää matoja, viruksia tai muuta tuhoavaa koodia.
Minkä tahansa ehdon rikkominen johtaa palveluiden välittömään irtisanomiseen.

KOHTA 2 - YLEISET EHDOT
Pidätämme oikeuden kieltäytyä käyttämästä palvelua milloin tahansa ja mistä tahansa syystä.
Ymmärrät, että sisältösi (muut kuin luottokorttitiedot) saatetaan siirtää salaamattomana ja että siihen saattaa liittyä (a) siirtoja eri verkkojen välityksellä ja (b) muutoksia liitettyjen verkkojen tai laitteiden teknisten vaatimusten mukaisesti. Luottokorttitiedot salataan aina, kun niitä siirretään verkkojen välityksellä.
Sitoudut olemaan jäljentämättä, monistamatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymästä tai hyödyntämättä mitään Palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai yhteystietoja verkkosivustolla, jonka kautta Palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaamme.
Tässä Sopimuksessa käytetyt otsikot ovat vain tarkoituksenmukaisia, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin Ehtoihin.

KOHTA 3 - TIETOJEN OIKEELLISUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS.
Emme ole vastuussa siitä, jos tällä verkkosivustolla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän verkkosivuston aineisto on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, eikä sitä pidä käyttää ainoana perusteena päätöksenteolle ilman, että tutustutaan ensisijaisiin, tarkempiin, täydellisempiin tai ajantasaisempiin tietolähteisiin. Tämän verkkosivuston aineistoon luottaminen tapahtuu omalla vastuullasi.
Tämä verkkosivusto saattaa sisältää historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajantasaisia, ja ne on tarkoitettu vain tiedoksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän verkkosivuston sisältöä milloin tahansa, mutta emme ole velvollisia päivittämään verkkosivustomme tietoja. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata verkkosivustomme muutoksia.

KOHTA 4 - PALVELUN JA HINTOJEN MUUTOKSET
Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.
Pidätämme oikeuden muuttaa palvelua (tai sen osaa tai sisältöä) tai lopettaa sen käytön milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.
Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään Palvelun muuttamisesta, hinnanmuutoksesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

KOHTA 5 - TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa).
Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla vain verkossa verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla saatavilla vain rajoitettu määrä, ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusehtojemme mukaisesti.
Olemme pyrkineet kaikin tavoin toistamaan myymälässä olevien tuotteiden värit ja kuvat mahdollisimman tarkasti. Emme voi taata, että värit näkyvät oikein tietokoneen näytölläsi.
Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä jollekin tietylle henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai maalle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määrää. Kaikkia tuotekuvauksia ja tuotteiden hintoja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen tarjoamisen milloin tahansa. Kaikki tällä verkkosivustolla olevat tuote- tai palvelutarjoukset ovat mitättömiä siellä, missä ne ovat kiellettyjä.
Emme takaa, että ostamiesi tai saamiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että palvelussa olevat virheet korjataan.

KOHTA 6 - LASKUTUS- JA TILITIETOJEN OIKEELLISUUS.
Pidätämme oikeuden kieltäytyä kaikista meille tekemistäsi tilauksista. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaisesti ostettujen tuotteiden määrän. Näitä rajoituksia voidaan soveltaa myös tilauksiin, jotka on tehty samalta asiakastililtä tai samalla luottokortilla ja/tai tilauksiin, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos muutamme tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa siitä sinulle ottamalla yhteyttä tilauksen tekemisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää jälleenmyyjien, jälleenmyyjien tai jakelijoiden tilauksia oman harkintamme mukaan.

Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista kaupassamme tehdyistä ostoksista. Sitoudut päivittämään tilitietosi ja muut tietosi, kuten sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja voimassaolon päättymispäivämäärät, jotta voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.
Katso lisätietoja palautuskäytännöstämme.

KOHTA 7 - VALINNAISET TYÖKALUT
Saatamme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme valvo, joita emme valvo tai joihin emme voi vaikuttaa.
Hyväksyt ja hyväksyt, että tarjoamme sinulle pääsyn tällaisiin työkaluihin "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" ilman minkäänlaisia takuita, vakuutuksia, ehtoja tai vahvistuksia. Emme ota mitään vastuuta, joka aiheutuu kolmansien osapuolten valinnaisten työkalujen käytöstäsi tai sen yhteydessä.
Verkkosivuston kautta tarjottujen valinnaisten työkalujen käyttö tapahtuu omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että tunnet ja hyväksyt asianomaisen kolmannen osapuolen tarjoajien tarjoamiin työkaluihin sovellettavat ehdot.
Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja/tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaiseminen). Tällaisiin uusiin ominaisuuksiin ja/tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.

KOHTA 8 - LINKIT KOLMANSIIN OSAPUOLIIN
Tietyt Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaalia.
Tällä verkkosivustolla olevat kolmansien osapuolten linkit voivat viedä sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa niiden sisällön tai oikeellisuuden tarkistamisesta tai arvioinnista, emmekä anna mitään takuita tai vakuutuksia emmekä ota vastuuta mistään kolmansien osapuolten materiaaleista tai verkkosivustoista tai muista kolmansien osapuolten materiaaleista, tuotteista tai palveluista.
Emme ole vastuussa mistään vahingoista, jotka liittyvät kolmansien osapuolten verkkosivustojen yhteydessä tehtyjen tavaroiden, palvelujen, resurssien, sisällön tai muiden liiketoimien ostamiseen tai käyttöön. Tutustu huolellisesti kolmansien osapuolten käytäntöihin ja käytäntöihin ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin suoritat liiketoimen. Kolmannen osapuolen tuotteita koskevat valitukset, vaatimukset, huolenaiheet tai kysymykset tulee osoittaa kolmannelle osapuolelle.

KOHTA 9 - KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT ILMOITUKSET
Jos lähetät erityisiä merkintöjä (esim. kilpailuehdotuksia) vastauksena pyyntöömme tai lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (yhteisesti "Kommentit") ilman pyyntöämme, hyväksyt, että voimme muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja muutoin käyttää lähettämiäsi kommentteja missä tahansa välineessä milloin tahansa rajoituksetta. Meillä ei ole velvollisuutta (1) pitää kommentteja luottamuksellisina, (2) maksaa korvausta kommenteista tai (3) vastata kommentteihin.
Voimme, mutta emme ole velvollisia valvomaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jonka katsomme oman harkintamme mukaan laittomaksi, loukkaavaksi, uhkaavaksi, herjaavaksi, pornografiseksi, säädyttömäksi tai muutoin paheksuttavaksi tai joka loukkaa jonkun osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja.
Sitoudut siihen, että kommenttisi eivät loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, julkisuutta tai muita henkilökohtaisia tai omistusoikeuksia. Lisäksi hyväksyt, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muuten lainvastaista, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia, tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat millään tavalla häiritä Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaa. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, esiintyä toisena henkilönä tai johtaa meitä tai kolmatta osapuolta harhaan kommenttien alkuperän suhteen. Olet yksin vastuussa lähettämistäsi kommenteista ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta sinun tai kolmannen osapuolen lähettämistä kommenteista.

KOHTA 10 - HENKILÖTIEDOT
Henkilötietojen toimittaminen myymälän kautta on tietosuojakäytäntömme alaista. Voit tutustua tietosuojakäytäntöömme.

KOHTA 11 - VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA LAIMINLYÖNNIT
Verkkosivustollamme tai palvelussa olevat tiedot saattavat toisinaan sisältää kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hintoihin, kampanjoihin, tarjouksiin, toimituskuluihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksen, jos Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tiedot ovat epätarkkoja, milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta (myös sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksen).
Meillä ei ole velvollisuutta päivittää, muuttaa tai selventää mitään Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, hinnoittelutiedot, ellei laki vaadi meitä tekemään niin. Palvelussa tai siihen liittyvillä verkkosivustoilla ilmoitettuja päivitys- tai päivityspäivämääriä ei pidä tulkita osoitukseksi siitä, että kaikki Palvelussa tai siihen liittyvillä verkkosivustoilla olevat tiedot on muutettu tai päivitetty.

KOHTA 12 - KIELLETYT KÄYTTÖTARKOITUKSET
Kaikkien muiden käyttöehdoissa esitettyjen kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä Sivustoa tai sen sisältöä: (a) laittomiin tarkoituksiin; (b) laittomaan toimintaan kehottamiseen tai siihen osallistumiseen; (c) kansainvälisten, liittovaltion, maakuntien tai osavaltioiden määräysten, sääntöjen, lakien tai paikallisten asetusten rikkomiseen; (d) immateriaalioikeutemme tai muiden immateriaalioikeuksien loukkaamiseen; (e) ahdisteluun, hyväksikäyttöön, loukkaamiseen, loukkaamiseen, vahingoittamiseen, herjaamiseen, panetteluun, panettelemiseen, halventamiseen, pelotteluun tai sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, uskontoon, etniseen alkuperään, rotuun, ikään, kansalliseen alkuperään tai vammaisuuteen perustuvaan syrjintään; (f) väärien tai harhaanjohtavien tietojen välittäminen (g) virusten tai muunlaisten haitallisten koodien lataaminen tai välittäminen, jotka häiritsevät tai voivat häiritä millään tavalla Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimivuutta tai toimintaa; (h) toisten henkilötietojen kerääminen tai seuranta; (i) roskapostin, phishingin, pharmingin, spideroinnin, crawlingin tai scrapingin harjoittaminen; (j) säädyttömiin tai moraalittomiin tarkoituksiin; tai (k) Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin tietoturvaominaisuuksien häiritseminen tai kiertäminen. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston käytön, jos rikot jotakin kiellettyä käyttötarkoitusta.

KOHTA 13-TAKUUNLAUSEKE JA VASTUUNRAJOITUS
Emme takaa, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä.
Emme takaa, että Palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.
Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa Palvelun toistaiseksi tai lopettaa Palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.
Hyväksyt nimenomaisesti, että Palvelun käyttö tai käyttämättömyys on omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki Palvelun kautta saatavillesi asetetut tuotteet ja palvelut tarjotaan (ellei me nimenomaisesti toisin mainita) "sellaisena kuin se on" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" käyttöösi ilman minkäänlaisia nimenomaisia tai epäsuoria vakuutuksia, takuita tai ehtoja, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut tai ehdot, jotka koskevat kauppakelpoisuutta, kauppalaatuisuutta, soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyttä, omistusoikeutta ja loukkaamattomuutta.
Missään tapauksessa johtajamme, toimihenkilömme, työntekijämme, yhteistyökumppanimme, edustajamme, urakoitsijamme, harjoittelijamme, toimittajamme, palveluntarjoajamme tai lisenssinantajamme eivät ole vastuussa mistään vahingoista, menetyksistä, vaateista tai minkäänlaisista suorista, epäsuorista, satunnaisista, rangaistusluonteisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen menetettyihin voittoihin, menetettyihin tuloihin, menetettyihin säästöihin, menetettyihin tietoihin, korvauskustannuksiin tai vastaaviin vahinkoihin riippumatta siitä, perustuvatko ne sopimukseen, vahingonkorvausvelvollisuuteen (mukaan lukien huolimattomuus), ankaraan vastuuseen tai muuhun, jotka johtuvat Palvelun tai Palvelun kautta hankittujen tuotteiden käytöstä tai muista väitteistä, jotka liittyvät millään tavalla Palvelun tai tuotteiden käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai puutteet sisällössä tai kaikenlaiset menetykset tai vahingot, jotka johtuvat Palvelun tai Palvelun kautta lähetetyn, välitetyn tai muulla tavoin saataville asetetun sisällön (tai tuotteiden) käytöstä, vaikka sinulle olisi ilmoitettu niiden mahdollisuudesta. Koska joissakin valtioissa tai lainkäyttöalueilla ei sallita välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista, vastuumme tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueilla rajoittuu lain sallimaan laajuuteen.

KOHTA 14 - VAHINGONKORVAUS
Sitoudut korvaamaan ja pitämään tämän verkkosivuston ja sen vanhemmat, tytäryhtiöt, tytäryhtiöt, yhteistyökumppanit, toimihenkilöt, johtajat, asiamiehet, urakoitsijat, lisenssinantajat, palveluntarjoajat, alihankkijat, toimittajat, harjoittelijat ja työntekijät vahingoittumattomina kaikista vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka kolmas osapuoli on esittänyt, jotka johtuvat näiden käyttöehtojen tai niiden viittauksina olevien asiakirjojen rikkomisesta, tai siitä, että rikot mitä tahansa lakia tai jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia.

KOHTA 15 - TÄYTÄNTÖÖNPANOKELPOISUUS
Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys todetaan laittomaksi, pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan irrotettavaksi näistä käyttöehdoista, eikä tällainen päätös vaikuta muiden määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

KOHTA 16 - IRTISANOMINEN
Osapuolten ennen irtisanomispäivää syntyneet velvoitteet ja vastuut säilyvät kaikilta osin tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeenkin.
Nämä käyttöehdot pysyvät voimassa, kunnes joko sinä tai me irtisanomme ne. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, ettet enää halua käyttää palveluitamme, tai jos lopetat sivustomme käytön.
Jos et oman harkintamme mukaan noudata tai epäilemme, että et noudata näiden käyttöehtojen ehtoja tai määräyksiä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, ja olet edelleen vastuussa kaikista erääntyneistä summista irtisanomispäivään asti, ja/tai voimme evätä sinulta pääsyn palveluihimme (tai niiden osiin).

KOHTA 17 - KOKO SOPIMUS
Se, että emme käytä tai pane täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei merkitse luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä.
Nämä käyttöehdot ja kaikki käytännöt tai toimintasäännöt, jotka olemme julkaisseet tällä sivustolla tai Palveluun liittyen, muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillämme, ja ne ohjaavat Palvelun käyttöäsi ja syrjäyttävät kaikki aiemmat tai samanaikaiset sopimukset, tiedonannot ja ehdotukset, olivatpa ne sitten suullisia tai kirjallisia, sinun ja meidän välillämme (mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti, kaikki aiemmat versiot käyttöehdoista).
Näiden käyttöehtojen tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei tulkita tekstin laatinutta osapuolta vastaan.

KOHTA 18 - SOVELLETTAVA LAKI
Näihin käyttöehtoihin ja kaikkiin erillisiin sopimuksiin, joilla tarjoamme sinulle palveluita, sovelletaan Hongkongin lakeja ja niitä tulkitaan Hongkongin lakien mukaisesti.

KOHTA 19 - PALVELUEHTOJEN MUUTOKSET
Voit milloin tahansa tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota tällä sivulla.
Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa näiden käyttöehtojen osan julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollamme. On sinun vastuullasi tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat sivustomme tai palvelumme käyttöä tai käyttämistä sen jälkeen, kun näihin käyttöehtoihin on tehty muutoksia, hyväksyt kyseiset muutokset.

KOHTA 20 - YHTEYSTIEDOT
Käyttöehtoja koskevat kysymykset tulee osoittaa osoitteeseen service@shenalfre.com